Web Analytics Made Easy - Statcounter

سریال دل به کارگردانی منوچهر هادی و تهیه کنندگی جواد فرحانی از روز چهارشنبه ۱۳ آذر ماه در دو فصل ۱۴ قسمتی وارد شبکه‌ی نمایش خانگی خواهد شد.

تیتراژ ابتدایی این سریال را رضا بهرام خواننده خوش صدا و پر طرفدار کشورمان خوانده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   متن ترانه دل رضا بهرام 

ヅ♫T♫ A♫ B♫ A♫ N

حکم دل است که مشکل است بین من و تو ♫

حکم دل است که فاصله است بین من و تو ♫

حتی اگر از دوریت این دل بمیرد

عاشق محال است که فراموشی بگیرد ♫

من در خطرم بی عشق

بی بال و پرم بی عشق ♫

بی عشق جهان بعنی

یک چرخش بی معنی

من در خطرم بی عشق

بی بال و پرم بی عشق ♫

ヅ♫T♫ A♫ B♫ A♫ N

بی عشق جهان بعنی یک چرخش بی معنی ♫

حالا ببین نام من از نامت جدا شد

بی رحم من سهم من از تو  گریه ها شد ♫

این خانه بعد از تو شده دیوانه خانه

در من نمرده این جنون عاشقانه ♫

من در خطرم بی عشق

بی بال و پرم بی عشق ♫

بی عشق جهان بعنی

یک چرخش بی معنی ♫

من در خطرم بی عشق

بی بال و پرم بی عشق ♫

بی عشق جهان بعنی

یک چرخش بی معنی ♫

ヅ♫T♫ A♫ B♫ A♫ N

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: فرارو

کلیدواژه: علی اصغر پیوندی آنفلوآنزا بسته حمایتی دولت لیلا واثقی سریال دل رضا بهرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۵۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف نخستین سیاره بی‌ستاره!

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، «تس»، تلسکوپ فضایی ناسا که مامور به بررسی سیاره‌های فراخورشیدی است نخستین سیاره شناور و آزاد را کشف کرده و بدین ترتیب موفق به کشف سیاره‌ای شده است که بدون ستاره، به تنهایی در کیهان وجود دارد.

ماموریت سیارات فراخورشیدی عبوری (تس) در آوریل ۲۰۱۸ به عنوان جانشین تلسکوپ فضایی "کپلر" مجهز به دوربین‌های کم نویز برای مطالعه سیارات فراخورشیدی به فضا پرتاب شد. این کار با نظارت بر ستارگان انجام می‌شود که ممکن است نشانگر سیارات یا اجرام دیگری باشد که از جلوی آنها عبور می‌کند.

این کشف بالقوه نشان می‌دهد که تس می‌تواند از نظریه‌ای که برای اولین بار توسط آلبرت انیشتین در بیش از یک قرن گذشته مطرح شد برای شناسایی این سیارات به اصطلاح شناور استفاده کند.

دانشمندان می‌گویند، بررسی‌ها تاکنون موفق به تایید وجود بیش از ۵ هزار سیاره فراخورشیدی شده‌اند که دور یک ستاره مادر می‌چرخند و در این آرایش قرار گرفته‌اند، اما قطعا تعداد زیادی سیاره در کهکشان راه شیری وجود دارند که شناور و بدون هیچ‌ستاره‌ای در حال چرخش هستند.

به گفته محققان، در این شرایط فرضیه‌ای مطرح می‌شود مبنی بر اینکه این نوع از سیارات فراخورشیدی در اثر فعل و انفعالات گرانشی با سیارات دیگر یا ستارگان در حال عبور از منظومه اصلی خود خارج شده‌اند. این بدان معناست که این سیاره‌های آزاد و شناور می‌توانند بسیار بیشتر از تعداد ستاره‌های کهکشان راه شیری باشند. بنابراین، تشخیص بالقوه چنین رویداد کیهانی برای تس، ماموریت مهم و بزرگی محسوب می‌شود.

میشل کونیموتو، یکی از رهبران این تیم تحقیقاتی و دانشجوی فوق دکترا و متخصص در تشخیص سیارات فراخورشیدی در موسسه فناوری ماساچوست می‌گوید: ما اولین سیگنال را در داده‌های تس کشف کردیم که با آنچه از ریز لنز توسط یک سیاره شناور آزاد انتظار می‌رود مطابقت داشت. این کشف جالب به این معناست که این سیاره به طور مستقل از یک ستاره معمولی در کیهان مشغول چرخش است.

تحقیقات بیشتر در زمینه این نوع از سیاره‌ها و شرایط محیطی آنها می‌تواند به دانشمندان در درک بهتر اصلیت و ساختار فضای بین‌ستاره‌ای کمک کند و شروعی برای دستیابی به دانش بیشتر درباره سیارات فراخورشیدی و ساختار کیهانی باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تظاهرات حمایت از غزه در شهر‌های مختلف جهان
  • دانلود آهنگ مست عشق علیرضا قربانی + متن
  • جهت چرخش آب در اکوادور خط میانی کره شمالی و جنوبی (فیلم)
  • پاسخ محسن چاوشی به انتقادات از جهان لاغر
  • اولین موزیک‌ ویدئوی رسمی با هوش مصنوعی ساخته شد
  • پیش بینی ورزش باد و بارش رگبار در چهارمحال و بختیاری
  • فال حافظ امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • دانلود آهنگ جهان لاغر محسن چاوشی + متن
  • آمریکا در مقابل جنبش دانشجویان درون کشورش محکوم به شکست است/ هم افزایی و همراهی در مقابل خوی استکبار جهانی پیام ایستادگی به همراه دارد
  • کشف نخستین سیاره بی‌ستاره!